Trygve Mydland

Trygve Mydland er autorisert regnskapsfører og daglig leder av Trio Økonomi. Han har en bachelor i revisjon og har mer enn 10 års erfaring fra regnskapsarbeid, både fra privat sektor og regnskapskontor.

Tanja Gorancic

Tanja Gorancic er autorisert regnskapsfører. Hun har en bachelor i økonomi og har mer enn 15 års erfaring fra regnskapskontor.

Terje Lindland

Terje Lindland er autorisert regnskapsfører. Han har en bachelor i økonomi og har mer enn 10 års erfaring fra regnskapsarbeid, både fra privat sektor og regnskapskontor.

Anne Berit Systad

Anne Berit Systad er regnskapsfører og har mer enn 15 års erfaring fra regnskapsarbeid, både fra privat sektor og regnskapskontor.

Anne Line Silju Hansen

Anne Line Silju Hansen er regnskapsfører og har mer enn 30 års erfaring fra regnskapsarbeid, både fra privat sektor og regnskapskontor.

Gunda Bråtveit

Gunda Bråtveit er regnskapsfører og har mer enn 30 års erfaring fra regnskapsarbeid, både fra privat sektor og regnskapskontor.

Sarah Nielsen

Sarah Nielsen er autorisert regnskapsfører. Hun har en bachelor i økonomi og har mer enn 8 års erfaring fra regnskapskontor.

Mari Skagestad

Mari Skagestad er autorisert regnskapsfører. Hun har en bachelor i økonomi og har mer enn 8 års erfaring fra regnskapskontor.

Siw Berrefjord

Siw Berrefjord er autorisert regnskapsfører. Hun har en bachelor i økonomi og har mer enn 10 års erfaring fra regnskapskontor.

Mette Skagestad

Mette Skagestad er autorisert regnskapsfører. Hun er utdannet siviløkonom og har mer enn 18 års erfaring innen økonomi og regnskap.

Irene Haven

Irene Haven er regnskapsfører og har mer enn 30 års erfaring fra regnskapsarbeid, både fra privat sektor og regnskapskontor.