Om oss

Trio Økonomi AS er et autorisert regnskapskontor som holder til i Mandal. Vi leverer alle tjenester innen regnskap, økonomi og rådgivning.

Våre erfarne saksbehandlere kan bidra til å optimalisere regnskapsarbeidet til selskapet ditt ved bruk av effektive rutiner og gode tekniske løsninger.
Vi er i dag totalt 12 medarbeidere hvorav 8 er autoriserte. Alle med lang erfaring og bred kompetanse.

Gjennom lang erfaring har vi tilegnet oss betydelig bransjekunnskap. I tillegg til regnskapsteknisk kompetanse gjør vi vårt beste til å forstå den enkelte kundens bedrift og marked slik at vi kan bistå kunden med god veiledning og gode råd.

Vi legger stor vekt på personlig kontakt og relasjon. Alle våre kunder får sin egen kundeansvarlig. På denne måten sikrer vi at vår kunnskap om kundens bedrift er optimal.
Vi har felles rutiner, og ved fravær av saksbehandler kan du få hjelp av andre på kontoret.

Som langvarig medlem av Regnskap Norge er vi til enhver tid oppdatert på nyheter og utvikling.
Regnskap Norge har som formål å fremme de autoriserte regnskapsførers faglige, økonomiske og sosiale interesser gjennom myndighets-, kvalitets-, kompetanse- og relasjonsarbeid.

Outsourcing av våre IT-tjenester gjennom ASP-leverandør har gitt oss en helt ny dimensjon av datasikkerhet, og ikke minst en ny stor mulighet til arbeidsdeling med våre kunder. Vi tilbyr også webbaserte regnskapstjenester som gir deg mulighet til å få fullstendig kontroll over regnskap og økonomi. Det betyr også at våre kunder til enhver tid, og på en rimelig og sikker måte, får tilgang til våre systemer.

Trio Økonomi tilpasser oss ditt behov og påtar oss hele eller deler av regnskapsføringen.

Gaselle 4 år på rad!

Se mer her

Partner med UniMicro